waar kan je ons voor vragen?

Ons aanbod bestaat uit video's.

Video’s met oog voor inclusie en diversiteit

Hormoonrevolutie met de VPRO: Klik hier voor de gehele documentaire

We maken films en bieden workshops aan.

Op onze website krijg je een idee van wat we al gemaakt hebben, door ons archief te bekijken. Heb je vragen? Kijk dan eerst hier onder, daar beantwoorden we er al een paar voor je!

transketeers Chris Jonah en Bart met camera, microfoon en easyrig, kijken allemaal de lens in tegen een donkergroene achtergrond.
Maken jullie ook video’s over andere onderwerpen dan ’transgender’ of ‘genderdiversiteit’?

We vertalen maatschappelijke issue’s naar toegankelijke video’s. We hebben een sterke focus op mensen en op samenleven, dat kan LHBTQIA+ gerelateerd zijn, maar ook gaan over bijvoorbeeld het klimaat. Wij werken graag samen met anderen die zich ook inzetten voor een betere wereld.
Het korte antwoord is dus: Ja! Als je een vraag hebt wat betreft een videoproductie, vul hieronder dan het contactformulier in. Of kijk hier naar wat we al gemaakt hebben.

Ik wil heb een idee en wil met jullie samenwerken, kan dat?

Dat klinkt spannend! Als je ons contactformulier hier onder invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken hoe we met elkaar kunnen werken.

Ik zoek een verdiepende workshop over het thema transgender, kan ik dan bij jullie terecht?

Wij hebben de workshop ‘Praktische Introductie genderdiversiteit’ waarin je in 1,5 uur meegenomen wordt in de theoretische achtergrond over gender en diversiteit, en praktische handvatten krijgt voor deskundigheidsbevordering.

Aanvraag